Správy

GRASSROOTS - Príležitosť pre 5 nových centier zapojiť sa do projektu UEFA Disney Playmakers

Peter Zeman|29. júl 2022 o 07:20
(Zdroj: SFZ, Autor: Roman Ferstl)

BRATISLAVA (SFZ) - Projekt UEFA Disney Playmakers pre 5-8 ročné dievčatá má na Slovensku úspešný premiérový ročník, celkovo sa do projektu zapojilo 29 centier. V novom ročníku sa otvára možnosť zapojiť sa do projektu pre päť nových centier. Staňte sa aj vy súčasťou veľkej rodiny Disney Playmakers.

Projekt je určený pre dievčatá vo veku 5-8 rokov, ktoré nikdy predtým nehrali futbal. Neregistrovaným a neaktívnym hráčkam sa tak núka jedinečná príležitosť nazrieť do sveta hier a futbalu formou implementácie rozprávok a rozprávkových postáv do pohybových aktivít, pričom dochádza k rozvoju pohybových i osobnostných zručností u dievčat ako je odvaha, fantázia či kreativita.

V novom ročníku sa otvára príležitosť zapojiť sa do projektu pre päť nových centier, ktorými môžu byť futbalové kluby, základné školy, centrá voľného času, či občianske združenia. Neváhajte a ponúknite aj vy možnosť nazrieť dievčatám vo vašej obci a v okolí do sveta futbalu prostredníctvom rozprávok, hier a zábavy. Miesto, kde sa z nich stanú pravé rozprávkové hrdinky a možno budúce futbalistky.

Termín prihlásenia do projektu:

Kontaktné údaje, spolu s požiadavkou zapojiť sa do projektu UEFA Disney Playmakers zasielajte najneskôr do 10. augusta 2022 na e-mailovú adresu miriama.bockova@futbalsfz.sk. Záujemcovia budú následne kontaktovaní zo strany SFZ a budú im odoslané detailné informácie o projekte.

Ďalšie informácie nájdete na: www.playmakers.sk.

(Zdroj: SFZ, Autor: Roman Ferstl)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: