Správy

eFIFA – Zahraj si, ukáž svoje kvality a staň sa e-reprezentantom Slovenska

SFZ|29. nov 2021 o 10:41

BRATISLAVA (SFZ) - Fanúšikovia hry FIFA pozor. Opäť je tu šanca zahrať si a stať sa členom slovenskej e-repre. Medzinárodná futbalová federácia pripravila pre národné zväzy podujatie v tejto veľmi populárnej hre. Už v stredu 1. decembra je na programe druhé národné kvalifikačné kolo. Tak neváhaj a registruj sa!

Z dvoch kvalifikačných turnajov (prvý bol 27. novembra) postúpia do národného finále po 2 najlepší. Finále je na programe 11. 12. 2021, tam už čakajú 4 nasadení - FCST_Alex, cristy7 (minuloroční reprezentanti), The_Majkyy (najlepší slovak z MSR), Revy (Wild card - aktuálne najlepšia forma).

Po finálovom turnaji spoznáme dvoch slovenských e-reprezentantov, ktorí dostanú možnosť zúčastniť sa na FiFA eNations Series 2022.

Samozrejme, na nich čakajú aj zaujímavé vecné ceny od SFZ.

Už vlani sa turnaj tešil veľkej obľube a slovenskí e-reprezentanti odohrali náročnú kvalifikáciu. V skupine mali sedem súperov vrátane špičkových tímov Nórska, Švédska, Turecka či Francúzska. Osmičku doplnili Švajčiari, Maďari a Ukrajinci. Naši chalani skončili na 6. mieste a obaja ukázali, že môžu konkurovať aj svetovej špičke.

Teraz je to šanca zahrať si svetovými hráčmi aj pre teba!

Registruj sa na https://yzone.sk/tournaments/294

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: