Aktuality

Víťazi so svojimi trofejami

Tomáš Gemza|18. jún 2019 o 09:15

Predseda ObFZ Ján Matonok a sekretár zväzu Tomáš Gemza odovzdali počas uplynulého víkendu (15. a 16. júna 2019) trofeje víťazným tímom VI. ligy, VII. ligy a Futbalshop.sk ligy žiakov U15.

Víťazom VI. ligy ObFZ Žiar nad Hronom sa stal klub TJ Sokol Repište. Futbalisti z malej dedinky v Štiavnických vrchoch si prevzali víťaznú trofej po nedeľňajšom domácom triumfe 2:1 nad druhým tímom konečnej tabuľky súťaže, OŠK Hodruša-Hámre.

Foto: Karol Krist

Druhú najvyššiu oblastnú súťaž, VII. ligu ObFZ Žiar nad Hronom, vyhrali futbalisti TJ Družstevník Janova Lehota. Víťazný pohár si prevzali po nedeľňajšom neúspešnom vystúpení na pôde Kremnice, kde prehrali 5:2.

Foto: TJ Družstevník Janova Lehota

Majstrom ObFZ Žiar nad Hronom v kategórii žiakov sa stali futbalisti OŠK Hodruša-Hámre. Tí bojovali o prvenstvo vo Futbalshop.sk lige U15 do posledného kola s konkurentmi z Lovče. Na potvrdenie triumfu v celej súťaži potrebovali v sobotu zvíťaziť v Prenčove. Neuveriteľným skóre 27:0 sa im to poľahky podarilo. Okrem víťaznej trofeje získal majstrovský tím aj päť lôpt od hlavného partnera žiackej súťaže, spoločnosti Futbalshop Levice & Bratislava.

Foto: Dominika Ečeková

Súvisiaci obsah