Tretia výzva Fondu na podporu športu o poskytnutie príspevku

10. mar 2023 o 15:35

Tretia výzva Fondu na podporu športu o poskytnutie príspevku


Piatok, 10.3.2023 09:55 | Posledná aktualizácia 10.3.2023 10:14

BRATISLAVA (SFZ) - Fond na podporu športu v nadväznosti na uznesenie svojej správnej rady zverejnil tretiu výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie príspevku, určeného na výstavbu, rekonštrukciu a modernizáciu športovej infraštruktúry, v celkovej výške 17,6 milióna eur. 

Vo výzve, takzvanej INFRA 3, je nastavené spolufinancovanie zo strany žiadateľa vo výške tridsať percent.

Účelom podpory je poskytovanie finančných prostriedkov primárne na výstavbu novej športovej infraštruktúry, ale aj modernizáciu a rekonštrukciu existujúcej, ktorá umožní pravidelné a udržateľné využívanie tejto infraštruktúry zo strany detí, mládeže, seniorov, organizovaných aj neorganizovaných športovcov a širokej verejnosti.

Je dôležité zdôrazniť, že podávanie žiadostí prebieha prostredníctvom registračného systému fnps.egrant.sk, ktorý bude pre záujemcov otvorený v termíne 17. marca až 17. apríla 2023.  Žiadosť je nutné zaslať bez príloh najneskôr do 17. apríla 2023 do 23:59 v zmysle 15. bodu uvedenej výzvy.

Fond na podporu športu priebežne na svojom webovom sídle zverejňuje všetky relevantné informácie, týkajúce sa výzvy, vrátane príloh a zásad, spôsobu a kritérií hodnotenia jednotlivých žiadostí.

Konzultácie ku výzve je možné adresovať e-mailom na adresu ziadosti.infrastruktura@fnps.sk.

Všetky informácie o prebiehajúcich výzvach budú uvedené na https://www.fnps.sk/moznosti-podpory/sportova-infrastruktura v kategórii Aktuálne výzvy.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: