Úradné správy

SFZ - Posunutie zimného prestupového termínu pre amatérov do 30.4.

Ján Baláž|19. mar 2021 o 15:10

SFZ - Posunutie zimného prestupového termínu pre amatérov do 30.4.

BRATISLAVA (SFZ) - Pracovná  skupina pre prípravu zmien a doplnení Registračného a prestupového  poriadku SFZ navrhla predĺženie prestupového termínu pre amatérov počas  zimného registračného obdobia s obmedzením a zimného registračného  obdobia zo zahraničia do 30. 4. 2021.

Dňa 2. marca 2021 bola VV SFZ schválená pracovná skupina pre  zapracovanie zmien a doplnení RaPP v zložení Sepeši, Medveď (obaja VV  SFZ), Richtárik (II. liga), Eperješi (VsFZ), Matejka, Špila (SsFZ),  Farbuľa (BFZ), Zábojník (ZsFZ), Mertinyák (ÚLK), Jano (LOSS), Sládkovič,  Hasprún, Letko, Fodrek a Pitek (administratíva SFZ).

V súvislosti s obmedzením všetkých amatérskych futbalových súťaží na  Slovensku zasadala operatívne táto skupina dňa 17. marca 2021 s potrebou  diskusie k predĺženiu prestupového termínu pre amatérov. Členovia tejto  pracovnej skupiny sa zhodli na potrebe predĺženia prestupového termínu  pre amatérov a nutnosti vytvorenia širšieho časového priestoru pre  amatérsky futbal, a to riešením predĺženia prestupového termínu zimného  registračného obdobia s obmedzením a zimného registračného obdobia zo  zahraničia do 30. 4. 2021.

Tento podklad bude predložený na schválenie členom VV SFZ  prostredníctvom hlasovania per rollam. O výsledku hlasovania budeme  futbalovú verejnosť informovať.

Pracovná skupina priebežne pripravuje aj komplexný návrh na zmenu a  doplnenie Registračného a prestupového poriadku SFZ, ku ktorému Vám pri  predstavení zmien prinesieme samostatnú minisériu.

Súvisiaci obsah