Úradné správy KR ObFZ

Úradná správa KR č. 2

(Autor: obfznz)
Matej Zemko|14. aug 2020 o 00:00

Úradná správa KR č. 2 zo dňa 13.08.2020

KR  vyzýva FK, delegované osoby ako aj širokú futbalovú verejnosť, aby si pred každým stretnutím VI. a VII. ligy MEVA počas víkendu 15. a 16.8.2020 uctili pamiatku zosnulého futbalistu TJ Družstevník Michal nad Žitavou Petra KISSA minútou ticha!

Česť jeho pamiatke.


KR oznamuje, že Náhradného letného seminára sa zúčastnili R a DS: Remeň, M. Sklenár, Banás, M. Rečka, Nagy, Torok, Ďatko.

KR oznamuje, že náhradných fyzických previerok sa zúčastnili R: Banás, M. Rečka, Sádovský, Torok, Madarász.

KR žiada všetkých R, aby zodpovedne sledovali zmeny HČ a miesta stretnutia najmä v ISSF.

KR upozorňuje R na povinnosť vytlačiť papierový zápis iba pre potrebu R, AR, PR – pre kontrolu čísiel a mien hráčov a náhradníkov.

KR upozorňuje, že akceptuje vetovania FK, ktoré sú podľa náležitostí RS časť B, Bod 9, odsek h.

KR oznamuje R, že mailom bol zaslaný adresár s kontaktami na všetkých R. Tí R, ktorí nezadali e -mailové adresy si ich môžu vyzdvihnúť v sídle ObFZ.

KR oznamuje záujemcom o výkon funkcie futbalového rozhodcu z celého novozámockého okresu, že dňa 4. septembra 2020 sa uskutoční v sídle ObFZ Nové Zámky /ŠH Milénium/ úvodné školenie nových rozhodcov. Prihlásiť sa môžu muži i ženy vo veku od 15 rokov e-mailom na kr@obfznz.sk /zaslať kontaktné údaje - meno a priezvisko, dátum narodenia, trvalé bydlisko, tel. číslo/.


Ing. Matej Zemko

predseda KR ObFZ Nové Zámky

Súvisiaci obsah