Úradné správy KR ObFZ

Úradná správa KR č. 8

Matej Zemko|28. máj 2021 o 21:21

Úradná správa KR č. 8 zo dňa 28.5.2021

KR oznamuje delegovaným osobám, že im nevyplýva podľa nariadení RÚVZ žiadna povinnosť kontrolovania opatrení na stretnutiach. Jedinou povinnosťou delegovaným osôb je dostaviť sa na stretnutia s platným negatívnym PCR alebo antigénovým testom, podľa nariadení RÚVZ. Výnimku z testovania majú osoby uvedené vo vyhláške ÚVZ SR č. 208, §7. („Ak táto vyhláška uvádza podmienku negatívneho výsledku antigénového testu na ochorenie COVID-19, je ho možné nahradiť potvrdeniami o nasledovných skutočnostiach: 

a) osoba bola zaočkovaná druhou dávkou mRNA vakcíny proti ochoreniu COVID-19 a od tejto udalosti uplynulo viac ako 14 dní, 

b) osoba bola zaočkovaná prvou dávkou vektorovej vakcíny proti ochoreniu COVID-19 a od tejto udalosti uplynulo viac ako 4 týždne, 

c) osoba je viac ako 14 dní po 1. dávke očkovania proti ochoreniu COVID-19 (mRNA alebo vektorovou vakcínou), ak bola prvá dávka očkovania podaná v intervale do 180 dní od prekonania ochorenia COVID-19, d) osoba prekonala ochorenie COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami“)

KR ObFZ berie na vedomie ukončenie rozhodcovskej činnosti R Šeben D. , Pócs. Menovaným ďakuje za kvalitne odvedenú prácu, a praje im do ďalšieho života veľa osobných a pracovných úspechov.


Ing. Matej Zemko

predseda KR ObFZ Nové Zámky

Súvisiaci obsah