Úradné správy

Úradná správa č. 24

Tomáš Tůma|17. feb 2023 o 11:10

Správy zo sekretariátu

1. Upozorňujeme futbalové kluby, aby svoje kontakty v ISSF aktualizovali. V prípade zmeny štatutárneho orgánu klubu, je potrebné poslať krátku žiadosť a v prílohe zápisnicu z členskej schôdze, prípadne uznesenie a prezenčnú listinu z takého zasadnutia. Stačí aj elektronickou formou (scan) na e-mail (obfzbb@futbalsfz.sk). V prípade zmeny č. účtu – potvrdenie z príslušného bankového domu. V prípade aktivácie, resp. deaktivácie klubového ISSF manažéra je potrebné vyplniť príslušný formulár v ISSF v časti dokumenty, vytlačiť a následne po potvrdení štatutárom FK odoslať na Matriku SFZ.

2. V zmysle RaPP čl. 19 (2), d), e) je v zimnom registračnom období možné podávať žiadosť o prestup amatéra:

- od 01.01. do 31.03. kalendárneho roka (zimné registračné obdobie s obmedzením),

- od 01.01. do 31.03. kalendárneho roka (zimné registračné obdobie zo zahraničia).

V prípade transferu zo zahraničia je potrebné vyplnený formulár „Žiadosť o transfer hráča – zahraničie“ s overeným podpisom hráča (priložiť kópiu dokladu totožnosti) zaslať na Matriku SFZ – pri dodržaní vyššie uvedených termínov.

3. Oznamujeme klubom, že ObFZ organizuje školenie zdravotníkov. Z dôvodu nízkeho záujmu bude školenie len v termíne 25.2.2023 v Banskej Bystrici v budove sídla ObFZ so začiatkom od 9:00 hod.  Za každý klub sa môžu zúčastniť dvaja záujemcovia. Školenie bude v rozsahu 8 hodín a po preškolení bude účastníkom vystavený Certifikát o preškolení. Žiadame kluby o nahlásenie počtu záujemcov v termíne do 20.2.2023 na sekretariát zväzu (obfzbb@futbalsfz.sk) z dôvodu zabezpečenia občerstvenia, ako aj naplnenia kapacity školení (30 účastníkov). Takto vyškolených zdravotníkov si budú môcť kluby nahrať do ISSF a uvádzať v Zápise o stretnutí ako lekár. Účastníkom bude preplatené cestovné vo výške cestovného lístka.

Športovo – technická komisia, Komisia mládeže – predseda Peter Mazúch

V nedeľu 19. februára 2023 sa odohrá medzioblastný halový turnaj dospelých za účasti všetkých oblastných zväzov Banskobystrického kraja. Turnaj organizuje ObFZ Lučenec v športovej hale Aréna v Lučenci. Do nášho výberu ObFZ Banská Bystrica boli nominovaní hráči: Michal Lakomčík, (Ľubietová), Samuel Chladný (Harmanec), Filip Samson (Tajov), Jakub Butora (Braväcovo), Branislav Halupka, Adam Šimiak (Riečka), Peter Šperka, Maroš Švantner (Beňuš), Šimon Cibula (Hronec), Lukáš Ambróz (Braväcovo).

Zraz hráčov bude v nedeľu 19.2.2023 pred reštauráciou Mýto na Partizánskej ceste o 6:50 hod. Odchod autobusu do Lučenca je plánovaný najneskôr o 7:00 hod.. Nominovaní hráči si so sebou prinesú halovú obuv, veci osobnej potreby, chrániče holenných kostí a preukaz poistenca. Ukončenie turnaja je plánované o 15,00 hod.

ŠTK - úsek mládeže – zodpovedný Roman Patráš

Komisia mládež plánuje dňa 5.3.20232 zorganizovať zimný halový turnaj kategórií dorast U19 v telocvični na Magurskej a 11.3.2023 v telocvični v Nemeckej prípravky U11. Záujemcovia sa môžu prihlásiť na sekretariát zväzu (obfzbb@futbalsfz.sk).

Komisia rozhodcov - predseda Jozef Medveď

1. Žiadame R a DZ, aby si prišli na sekretariát ObFZ skontrolovať a podpísať zmluvy. V prípade ak sa Vám nebude dať dostaviť osobne, kontaktujte sekretára ObFZ, ktorý Vám zmluvu zašle, následne si ju vytlačíte, podpíšete a doručíte na sekretariát ObFZ. Zmluva je tiež zverejnená na internetovej stránke ObFZ BB v časti Dokumenty pre R a DZ (https://www.obfzbb.sk/kategoria-dokumenty-pre-komisiu-rozhodcov). Rovnako treba zaslať na sekretariát zmeny (číslo účtu, adresa, číslo OP a pod.). Kontaktné údaje+421 905 728 487, obfzbb@futbalsfz.sk.

Záujemca o funkciu rozhodcu nech sa prihlási na adresu sekretariátu ObFZ BB obfzbb@futbalsfz.sk, mobil: 0906728487 a na adresu predsedu KR  jozefmedved10@gmail.com alebo telefonicky na mobil 0903029052.

2. Oznamujeme termín zimného seminára R a DZ ObFZ BB, ktorý sa uskutoční dňa 10.3.2023 /piatok/ v odpoludňajších hodinách. Miesto, čas a program bude zverejnení dodatočne. Žiadame Vás o zabezpečenie si súkromných a pracovných povinností tak, aby ste sa mohli uvedenej akcie zúčastniť. Súčasťou seminára bude a vypisovanie Dohôd o dobrovoľníckej činnosti na sekretariáte ObFZ BB.

3. Žiadame všetkých R a DZ o:

- Aktualizáciu prípadných dlhodobých ospravedlnení.

- Kontrolu profilov na ISSF, platnosť RP – „Môj profil“, uhradenie členského poplatku „Moje členské poplatky“ ako aj kontaktných údajov (platnosť RP, adresa, mobil, e-mail.).

Súvisiaci obsah