Úradná správa č. 17

26. feb 2021 o 12:10

Slovenský futbalový zväz rešpektuje všetky opatrenia, nariadenia a právne predpisy, ktoré prijali štátne orgány a inštitúcie s cieľom ochrany verejného zdravia v súvislosti so znížením rizika šírenia ochorenia COVID-19 a bude sa nimi riadiť.
45. VYHLÁŠKA Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, ktorou sa nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia k obmedzeniam prevádzok a hromadných podujatí účinná od 8. fubruára 2021.
V zmysle ustanovenia § 4 ods. 1 "Podľa § 48 ods. 4 písm. d) zákona sa všetkým fyzickým osobám, fyzickým osobám – podnikateľom a právnickým osobám zakazuje usporadúvať hromadné podujatia športovej, kultúrnej, zábavnej, spoločenskej či inej povahy."
(celý text nájdete na linku)
https://www.uvzsr.sk/docs/info/ut/ciastka_19_2021.pdf

Správy zo sekretariátu:

Oznamujeme klubom, že na základe trvania pandemickej situácií a prijatých opatrení Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 sa zverejnené termíny dohrávok jesennej časti a termínová listina jarnej časti ročníka 2020/2021 rušia. VV ObFZ BB spolu s ŠTK budú prijaté opatrenia vlády SR sledovať a na vzniknutú situáciu primerane reagovať, no momentálne v tejto situácií predstaviť konkrátne termíny je nereálne. Samozrejme ŠTK  bude kluby o nových termínoch dohrávok a spôsobe dohratia ročníka včas informovať.
Vzhľadom na aktuálnu situáciu spojenú s ochorením COVID-19 bol uznesením vlády č. 77 zo dňa 5.2.2021 opätovne predĺžený núdzový stav a od 8.2.2021 zavedený zákaz vychádzania do odvolania, resp. do skončenia núdzového stavu, ktorý uplynie dňa 19.3.2021 bol všetkým zamestnancom, ktorým to povaha práce vyhovuje nariadený výkon práce formou home office.
V prípade potreby kontaktujte:
Zdeno Urva 0905 728487
mail: obfzbb@futbalsfz.sk

Upozorňujeme futbalové kluby, aby svoje kontakty v ISSF aktualizovali. V prípade zmeny štatutárneho orgánu klubu, je potrebné zaslať krátku žiadosť a v prílohe zápisnicu z členskej schôdze, prípadne uznesenie a prezenčnú listinu z takého zasadnutia. Stačí aj elektronickou formou (scan) na e-mail (obfzbb@futbalsfz.sk). V prípade zmeny č. účtu – potvrdenie z príslušného bankového domu. V prípade aktivácie, resp. deaktivácie klubového ISSF manažéra je potrebné vyplniť príslušný formulár v ISSF v časti dokumenty, vytlačiť a následne po potvrdení štatutárom FK odoslať na Matriku SFZ.
Športovo-technická komisia SFZ vyzýva všetkých športových činovníkov na priebežné zasielanie pripomienok, resp. podnetov k Súťažnému poriadku futbalu na emailovú adresu: obfzbb@futbalsfz.sk. Podnet by mal obsahovať:
1) článok, ku ktorému je podnet podaný;
2) čo je predmetom zmeny, o čo podávateľ žiada;
3) odôvodnenie, z akého dôvodu a čo predmetná zmena má priniesť

Súvisiaci obsah