Úradné správy

Úradná správa č. 26 zo dňa 16.4.2021

16. apr 2021 o 09:20

LIPTOVSKÝ FUTBALOVÝ ZVÄZ 160421

ÚRADNÁ SPRÁVA č. 26/2020-21

ŠPORTOVO-TECHNICKÁ KOMISIA

1.Na základe rozhodnutia Vlády SR je od 19.4.2021 umožnený tréningový proces amatérskych športovcov za dodržania nasledujúcich podmienok:

- tréningový proces je povolený len vo vonkajších priestoroch pre všetky vekové kategórie.

- pri príchode do športového areálu musí byť zabezpečená dostatočná hygiena rúk. Hráči pri príchode a odchode z a do priestoru areálu je povolený len s prekrytím horných dýchacích ciest.

-zakazuje sa používať šatne a sprchy, resp. celú budovu na štadióne.

- podmienkou účasti na tréningu je negatívny test, resp. potvrdenie od lekára o prekonaní ochorenia Covid 19. Lehota testu platí podľa aktuálneho Covid automatu, tj. nakoľko okres L. Mikuláš je v červenej farbe, test platí 14 dní a v okrese Ružomberok, nakoľko je v bordovej farbe, tak test platí 7 dní. Vždy sa treba riadiť aktuálnym Covid automatom.

- v skupinách môže trénovať maximálne 6 športovcov pri dodržaní povolených odstupov, bez rúšok.

- za dodržiavanie týchto podmienok je zodpovedný klub a tréner, ktorý vedie konkrétny tréning.

2.Zároveň upozorňujeme všetky FK, aby sledovali jednak ÚS, ale aj rýchle správy, kde budeme operatívne informovať FK o zmenách v nastavených podmienkach, prípadne aj o uvažovanom reštarte súťaži.

KOMISIA ROZHODCOV

26/01 Upozorňujeme všetkých R a DS, že na základe rozhodnutia Vlády SR je od 19.4.2021 umožnený tréningový proces amatérskych športovcov. Vzhľadom na vyššie uvedené, aby sme včas a bez zbytočných komplikácií zabezpečili prípadný jarný reštart futbalových stretnutí, sme Vám poslali na Vaše e-mailové adresy k vyplneniu „Zmluvy o dobrovoľníckej činnosti na rok 2021“. Prosíme Vás týmto o ich vyplnenie (dátumy nevyplňovať !!!), podpísanie a následne zaslanie (1-krát obojstranne) na adresu Liptovský futbalový zväz, P.O.BOX 123, 031 01 Liptovský Mikuláš, NIE DOPORUČENE, najneskôr do 30.4.2021. Taktiež zároveň prosíme všetkých R a DS o sprostredkovanie tejto informácie svojim všetkým možným kolegom. Zmluva je k dispozícii aj na stránke LFZ www.obfz-lm.sk v časti tlačivá,dokumenty.

MATRIČNÁ KOMISIA

1. Upozorňuje, že zimné prestupové obdobie, len prestup s obmedzením, je predĺžené do 30.4.2021. Do tohoto termínu do 23,59 h. je potrebné zadať transfer, súhlas hráča a príslušného FK. Len vtedy môže byť transfer zrealizovaný. 

 

Igor Repa                                                Vladimír Hubka

predseda LFZ                                             sekretár LFZ

 

 

 

Súvisiaci obsah