Drahovský je naďalej najlepším strelcom španielskej ligy, Kollár chytal pri výhre Chojníc

Matej Kubove Kubove|25. okt 2020 o 17:30

Aj naďalej je slovenský reprezentant Tomáš Drahovský najlepší strelec najvyššej španielskej súťaži, na konte má už sedem gólov.


Ten posledný pridal v sobotu večer, kedy však bol jediným strelcom jeho tímu Santa Coloma. Ten na domácej palubovke prehral tesne 1:2 s Realom Betis. Drahovský otvoril skóre v 24. minúte, o tri minúty neskôr vyrovnal Ruben Cornejo a Burrito rozhodol až v posledných sekundách hry. Za sedemgólovým Drahovským v tabuľke strelcov nasleduje šesťgólové trio Luka Dian (Zaragoza), Paniagua (FS Peniscola RehabMedic) a Rafael Vilela (Palma Futsal). Santa Coloma sa nachádza na trinástom mieste tabuľky, má päť bodov za jednu výhru, dve remízy a tri prehry. Na poslednej priečke je stále FC Barcelona, slávny klub zo štyroch zápasov získal iba bod.

Počas víkendu bol v hre ešte brankár Kevin Kollár. Ten chytal v zápase jeho Chojníc proti AZS Varšava. Tím z poľskej metropoly strelil dva zlepené góly počas jedenástej minúty, avšak Chojnice v dvanástej minúte znížili, zakrátko vyrovnali a v druhom dejstve rozhodol Asensio, ten upravil na konečných 3:2. Kollár inkasoval aj jednu žltú kartu. Druhý Slovák v tíme, Kristián Medoň, nehral. Chojnice sú v tabuľke poľskej súťaže Ekstraklasa na ôsmom mieste, majú desať bodov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: