Úradné správy KR ObFZ

Úradná správa KR č. 8

Matej Zemko|4. okt 2019 o 00:00

Úradná správa KR č. 8 zo dňa 3.10.2019

KR na podnet ŠTK upozorňuje všetky FK a DO:

V systéme ISSF sú už momentálne odblokovaní všetci hráči r. 2010 do nominácií pre žiacke súťaže (U12 a U15) !  V stretnutiach, v ktorých budú mať OBE družstvá v nomináciach iba hráčov r. 2008, 2009 a 2010 sa už tlačený ZoS vyhotovovať NEBUDE !!! V tom prípade bude vytvorený ZoS klasicky iba v systéme ISSF.

ŠTK ObFZ vydáva na základe vzniknutej situácie v súťaži IV.liga MŽ U12 usmernenie k plynulému pokračovaniu súťaže. V súťaži sa bude pokračovať vytvorením tlačeného Zápisu o stretnutí (ďalej len TZoS) s čiastočným použitím elektronického Zápisu o stretnutí (ďalej len EZoS) v systéme ISSF.  

Postup pri vytvorení Zápisov o stretnutí:

1. Domáci FK je povinný v zmysle RS 2019/2020 mať k dispozícii tlačivá ZoS (tlačivo sa nachádza na stránke ObFZ na futbalnete v sekcii Futbalové normy/Formuláre,tlačivá/Zápis o stretnutí). Tlačivo je možné vyplniť elektronicky v PC (formát .doc) alebo ručne. Je ho možné stiahnuť aj TU !

2. Domáci ISSF manažér vyplní v EZoS zodpovedné osoby (HÚ) a potom on alebo tímový manažér  vytvorí nomináciu domácich hráčov, ktorých systém akceptuje a vyplní VM D (môže aj ďalšie zodp.osoby).  Zároveň vypíše TZoS aj s uvedením kompletnej nominácie mužstva k zápasu aj zo zodp.osobami.

3. ISSF manažér (resp. tímový manažér) hostí v EZoS vytvorí nomináciu hráčov, ktorých systém akceptuje a vyplní VM H (môže aj ďalšie zodp.osoby). Potom vypíše TZoS aj s uvedením kompletnej nominácie mužstva k zápasu aj zo zodp.osobami.

4. R v systéme ISSF v EZoS uzavrie obidve nominácie (keď aj nekompletné), vytlačí 2x súpisky a odovzdá ich VM k vykonaniu konfrontácie. Potom skontroluje nominácie v TZoS. Po vykonaní konfrontácie výsledok konfrontácie uvedie v systéme ISSF a priebežne uloží. R v systéme ISSF zápis ponechá priebežne uložený! V TZoS sa VM podpíšu pod nominácie.

5. Konfrontáciu vykonajú VM na základe predložených súpisiek zo systému a RP (alebo vytlačených detailov hráčov).

6. Po ukončení stretnutia R vyplní TZoS (góly, príp. karty) a nechá ho podpísať VM. R stretnutia v prvý pracovný deň po stretnutí pošle (resp. doručí) TZoS na ObFZ. Po stretnutí v systéme ISSF už R žiadne záznamy nevykonáva.


Ing. Matej Zemko

predseda KR ObFZ Nové Zámky  

Súvisiaci obsah