Úradné správy KR ObFZ

Úradná správa KR č. 6

Matej Zemko|12. sep 2019 o 00:00

Úradná správa KR č. 6 zo dňa 12.9.2019

KR na podnet ŠTK upozorňuje všetky FK a DO, že ak budú na stretnutie nominovaní hráči so schváleným ostaršením, sú vedúci mužstiev povinní túto skutočnosť oznámiť pred stretnutím R, ktorý to uvedie do ZoS do poznámky. 

KR na podnet ŠTK vydáva pokyn pre všetky FK a DO na vykonávanie konfrontácií pred stretnutiami (u dospelých na vyžiadanie, u mládeže POVINNE). Domáci FK je povinný mať pred stretnutím v zmysle RS 2019/2020 časť B/7/a vytvorené podmienky (počítač, internet, funkčnú tlačiareň) na vytvorenie ZoS. Nominácie oboch družstiev musia byť vytvorené najneskôr 30 minút pred stretnutím. Následne R tieto nominácie po kontrole uzavrie. Po uzavretí nominácii R vytlačí súpisky družstiev (tieto sú aj s fotografiami hráčov) a odovzdá ich kapitánom družstiev na vykonanie konfrotácie. Po vykonaní konfrontácie kapitáni (resp. VM) oznámia výsledok konfrontácie R! 

Ospravedlnenie zasielajte najneskôr 14 dní pred MFZ. Ospravedlnenie zasielanie na e-mailové adresy, alebo telefonický kontakt:kr@obfznz.sk , ladislav.kasas@centrum.sk , vladimir.kukan@gmail.com

KR upozorňuje R na povinnosť vytlačiť papierový zápis iba pre potrebu R, AR, PR – pre kontrolu čísiel a mien hráčov a náhradníkov.

KR eviduje sťažnosti od FO: OFK Maňa – v riešení.

KR predvoláva na svoje zasadnutie dňa 19.9.2019 o 16:00  R Greguš.

KR na základe hodnotenia DZ zo stretnutia Semerovo – Šurany B prijala voči R opatrenia v súlade so zásadami pre činnosť.

KR na základe hodnotenia DZ zo stretnutia Vlkas -  Čechy prijala voči R opatrenia v súlade so zásadami pre činnosť.

KR dôrazne upozorňuje R na kontrolu ZoS o nižšie uvedené body, ktoré boli prezentované na letnom seminári, FK boli za tieto pochybenia riešené na ŠTK, a pri neplnení si poviností bude ŠTK odstupovať R na DK.

 KR oznamuje, že Náhradný letný seminár R a DS sa uskutoční dňa 26.09.2019 /štvrtok/ so začiatkom o 16:00 hod. v sídel ObFZ v Nových Zámkoch.  

Vyplnenie zodpovedných osôb a to hlavný usporiadateľ, hlásateľ, videokameraman.  Nesmie byť uvedená jedna osoba na viac funkcií !!! Tieto funkcie nie sú zlúčiteľné ani  s funkciou trénera, vedúceho mužstva a hráča uvedeného v nominácii na stretnutie.

·Skontrolovanie vyplnenia povinných zodpovedných osôb a to hlavný usporiadateľ, tréner,vedúci mužstva, v VI.lige MEVA videokameraman. Nesmie byť uvedená jedna osoba na viac funkcií !!! V žiadnom prípade nesmie tieto funkcie, okrem trénera, vykonávať hráč uvedený v nominácii na stretnutie. Ak zistí R duplicitu funkcií je povinný vyzvať organizátora stretnutia k urobeniu nápravy, v prípade odmietnutia urobiť nápravu zo strany FK je povinný o tom informovať ŠTK formou podania na komisiu z detailu stretnutia.

Do zápisu o stretnutí je možné vyplniť do realizačných tímov a osôb zabezpečujúcich stretnutie len osoby, ktoré sú registrované v systéme ISSF. ŠTK požaduje aby na každom stretnutí v ZoS boli povinne uvedené registrované funkcie: 

1. hlavný usporiadateľ

2. videotechnik (iba v VI.lige MEVA)

3. vedúci mužstva/tímový manažér

4. tréner mužstva

KR oznamuje záujemcom o výkon funkcie futbalového rozhodcu z celého novozámockého okresu, že v dňoch 19. septembra sa uskutoční v sídle ObFZ Nové Zámky /ŠH Milénium/ úvodné školenie nových rozhodcov. Prihlásiť sa môžu muži i ženy vo veku od 15 rokov e-mailom na kr@obfznz.sk /zaslať kontaktné údaje - meno a priezvisko, dátum narodenia, trvalé bydlisko, tel. číslo/.

 KR oznamuje, že letného náhradného Seminára sa zúčastnili DS: Ďatko. 

Na základe podnetu ŠTK, DK udeľuje pokarhanie R Roderik Nagy (1361220), R Erik Brezík (1282839) a R Róbert Czirok (1290853), a zároveň upozorňuje na dôsledné plnenie povinností vyplývajúcich z RS 2019/2020 časť B/7/ ods. 5 a 8 (kontrola a uzatvorenie ZoS) pod hrozbou ďalších disciplinárnych opatrení. 


Ing. Matej Zemko

predseda KR ObFZ Nové Zámky  

Súvisiaci obsah