Novinky

Pohár víťazov ObFZ Nové Zámky

Viliam Riška|26. jún 2017 o 00:00

V poslednú júnovú nedeľu 25.6.2017 na záver súťažného ročníka 2016/2017 sa na ihrisku TJ Družtevník Trávnica odohral prestížny turnaj Pohár víťazov ObFZ Nové Zámky.

Právo účasti na tomto turnaji si zabezpečili víťazi dlhodobých súťaží ObFZ N.Zámky: TJ Družstevník Trávnica (VI.liga MEVA), FC Veľký Kýr (VII.liga MEVA) a TJ Družstevník Komoča (VIII.liga MEVA). Kvarteto doplnil tradične Výber ObFZ

Po vylosovaní v prvom semifinálovom stretnutí nastúpili domáci TJ Družstevník Trávnica proti Výberu ObFZ. Stretnutie skončilo výsledkom 2:3 a do finále postúpil Výber ObFZ. V druhom zaujímavom semifinálovom stretnutí na seba narazili FC Veľký Kýr a TJ Družstevník Komoča. V tomto zápase sa zrodila remíza 1:1 a o finalistovi turnaja museli rozhodnúť strely z pokutového bodu. Tieto lepšie zvládli hráči Komoče.

V zápase o tretie miesto sa postavili proti sebe družstvá TJ Družstevník Trávnica a FC Veľký Kýr. Po výsledku 0:2 pomyselné bronzové medaile získal FC Veľký Kýr.

Finále turnaja odohrali družstvá Výberu ObFZ a TJ Družstevník Komoča. V zápase sa prejavila vyššia kvalita Výberu ObFZ, ktorý zdolal svojho súpera jednoznačne 4:1.

Výsledky turnaja:

Semifinále:

TJ Družstevník Trávnica - Výber ObFZ 2:3 (Smreček, Kanás - Csonka 2, Dolák)

FC Veľký Kýr - TJ Družstevník Komoča 1:1 na penalty Komoča (Prešinský - Szöke)

O 3.miesto:

TJ Družstevník Trávnica - FC Veľký Kýr 0:2 (Márk Száraz 2)

FINÁLE:

Výber ObFZ - TJ Družstevník Komoča  4:1 (Csonka 2, Drahoš, Źigrai - Szöke)

Individuálne ocenenia:

- najlepší strelec turnaja - Nikolas Csonka (Výber ObFZ)

- najlepší brankár turnaja - Zsolt Bálint (V.Kýr)

- najlepší hráč turnaja - Roland Tóth (Komoča)

Pohár víťazov odovzdali členovia Výkonného výboru a ŠTK ObFZ hráčom Výberu ObFZ.

Súvisiaci obsah