Informácie SFZ

Novinky v e-shope SFZ

(Zdroj: eshop SFZ, Autor: SFZ)
Ľudovit Szerencsés|30. okt 2017 o 00:00
(Zdroj: eshop SFZ, Autor: SFZ)
Dovoľte aby sme Vás informovali o novinkách v  eshop.futbalsfz.sk 
 
Tak ako sme dlhšie avizovali, doplnili sme ďalších dodávateľov a ďalšie produkty do centrálneho eshopu.
V kategórii Obuv pribudli kopačky a šľapky od spoločností “top4sport” (značky NIKE, PUMA) ale aj značky “JAKO” od spoločnosti “X2 sport”
Spoločnosť “X2 sport” pridala do eshopu okrem toho viac ako 460 produktov značky JAKO do kategórií “Oblečenie” a “Športové pomôcky” a tým sa rozšíril sortiment o ďalšiu značku popri existujúcich značkách ADIDAS, ERIMA a LEGEA od spoločnosti Demišport.
Spustili sme aj predaj produktov v oblasti “Údržba trávnika” v spolupráci so spoločnosťou Greenshop, ktorý pridal viac ako 90 typov tovaru v rôznych oblastiach údržby trávnika.
V kategórii Elektro pribudlo prvých 26 produktov rôznych značiek od spoločnosti Fast Plus (Planeo elektro) a ďalší tovar bude postupne pribúdať.
Celkovo máte momentálne možnosť výberu z viac ako 1600 produktov v našom katalógu v eshope.
Nezabudnite prosím na možnosť čerpania PHM a taktiež možnosť úhrady nákladov delegovaných osôb mládeže (len tie čo idú cez fakturáciu v ISSF)
Opätovne pripomíname že kredity je potrebné minúť do 31.12.2017 okrem PHM, ktoré majú upravený režim použitia.
Ďakujeme, že upozorníte aj iné kluby na možnosť čerpať kredity nákupom v našom eshope nakoľko kredity, ktoré sa neminú, bude musieť SFZ vrátiť “štátu”, preto sa prosím snažte využiť tieto štátne zdroje v maximálne možnej hodnote.
V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte na eshop@futbalsfz.sk, otázky ohľadom PHM adresujte prosím na phm@futbalsfz.sk
 
Prajeme pekný deň a úspešný týždeň.
------------------------------
S pozdravom
Ján Letko

Súvisiaci obsah