Aktuality

Hráč mesiaca august 2019

Tomáš Gemza|17. sep 2019 o 11:10

ObFZ Žiar nad Hronom, spolu s partnerom Futbalshop Levice & Bratislava, vyhlásil na začiatku augusta celosezónnu anketu Hráč mesiaca ObFZ Žiar nad Hronom. Historicky prvým víťazom je hráč TJ Inter Horná Ves.

Anketa sa rozbieha pomalšie, máme však aj svedomitých trénerov, ktorí sa zapájajú pravidelne a hlasujú po každom súťažnom kole. Práve ich hlasy a pri rovnosti bodov aj pomocné kritérium (strelecká forma) rozhodli, že Hráčom mesiaca august 2019 sa stal


IGOR HOVORIČ z aktuálne vedúceho družstva VI. ligy DOUBLE STAR BET TJ Inter Horná Ves.


Igorovi k víťazstvu v ankete gratulujeme, v blízkej dobe ho bude kontaktovať zástupca ObFZ Žiar nad Hronom pre dohodnutie prevzatia ceny za toto víťazstvo, ktorou sú nové kopačky, venované spoločnosťou Futbalshop Levice & Bratislava.


V tejto súvislosti vyzývame kvalifikovaných trénerov VI. a VII. ligy ObFZ Žiar nad Hronom, aby sa do ankety pravidelne zapájali. Prispejú tak k čo najobjektívnejšiemu výsledku už najbližšieho kola (september 2019), ktorého výsledky zverejníme v októbri.


Podrobnosti k celej ankete nájdete v nasledujúcom článku:  https://www.obfzzh.sk/spravy/hrac-mesiaca-obfz-ziar-nad-hronom 

Súvisiaci obsah