VIDEO: V derby strelil nádherné nožnice. Verný budem iba jednému klubu, odkazuje

Ivan Mriška|26. okt 2020 o 12:00

Lukáš Masarik z OŠK Dubovany sa postaral o husársky kúsok.

DUBOVANY. V siedmej lige ObFZ Trnava strelil v derby proti Veselému pri remíze 2:2 krásny gól. Brankára prekonal efektnými nožničkami.

„Bol to zápas plný našich nevyužitých šancí, trápili sme sa v koncovke, boli sme úplne zúfalí. Potom však prišiel tento moment. Dobre si na to pamätám,“ zaspomínal strelec Lukáš Masarik.

Dubovany sú v aktuálne prerušenej súťaži s ôsmimi bodmi na deviatej priečke tabuľky.

„Keď som videl, ako na mňa lopta letí, nevedel som čo s ňou robiť. V hlave som mal iba to, že musím ju nejako trafiť. A dopadlo to perfektne,“ dodal.

Takýto husársky kúsok sa mu podaril po prvý raz v kariére. Nožničky netrénuje.

„To musí mať človek v sebe. Niekto iný by si loptu spracoval, ja som to riešil takto. Nakoniec sa moje rozhodnutie ukázalo ako správne,“ tvrdí.

Futbal je pre neho vášňou, víkend bez neho si vie predstaviť len ťažko.

„Rád by som si zahral vyššiu súťaž, ale nedokážem si predstaviť hrať niekde inde ako v OŠK Dubovany. Verný budem iba jednému klubu. Odmalička hrávam tu a tak by to malo aj zostať. Nie je nič lepšie ako si zahrať futbal s kamarátmi, s ktorými som vyrastal,“ ďalej povedal.

Ciele si v Dubovanoch nedávajú, chcú si tréningy a zápasy hlavne užiť.

„Raz sme to skúsili a dopadlo to fiaskom. Preto už vždy ideme od zápasu k zápasu a zakladáme si na dobrej partii. To je najlepší recept k úspechu. A s tým musí každý súhlasiť. Ja som súčasťou skvelého tímu, ktorý keď bude držať pokope, môže toho veľa dokázať,“ uzavrel autor parádnych nožničiek Lukáš Masarik.

Boli ste svedkami zaujímavého futbalového momentu, videli ste parádny gól, akciu, alebo inú nezvyčajnú situáciu v zápase? Dajte nám o tom vedieť na futbalnet@sportnet.sk

Aj vy tvoríte obsah futbalnetu. Ďakujeme.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»VIDEO: V derby strelil nádherné nožnice. Verný budem iba jednému klubu, odkazuje