VIDEO: Neverili vlastným očiam. Najbláznivejší záver futbalového zápasu

Ivan Mriška|15. okt 2020 o 10:30

V rozpätí niekoľkých minút padlo až päť gólov.

MODRA. V zápase piatej ligy Oblastného futbalového zväzu Bratislava – Vidiek hostil FC Slovan Modra tím TJ Slovan Viničné.

Osem minút pred koncom bol stav nerozhodný stav 1:1, no potom sa začali diať veci.

Hosťujúci Martin Miškov poslal hostí do vedenia, no v 87. minúte domáci Martin Kubín vyrovnal na 2:2.

O dve minúty rozjasal Modru Martin Murcko, ale v poslednej minúte domácich schladil Peter Šilhár – 3:3.

Bolo to šialené

Bláznivý zápas vyvrcholil v nadstavenom čase z rohového kopu, keď kapitán Filip Baričič definitívne naklonil misky váh na stranu Modry.

„Neverili sme vlastným očiam. Stali sme sa svedkami najbláznivejšieho futbalového záveru zápasu na Slovenku. Krásne góly, diváci za plotom, emócie na ihrisku. Aj to je slovenský futbal,“ hodnotil funkcionár FC Slovan Modra Peter Marinič, ktorý nič podobné v živote nezažil.

„Pri futbale som od šiestich rokov, ale nič také ma nepostretlo. Aby padlo toľko gólov v posledných minútach a tímy sa striedali vo vedení. Radosť striedalo sklamanie. A nakoniec veľká eufória. Bolo to niečo šialené,“ dodal.

Išli naživo

Zápas išiel prostredníctvom miestnej televízie po celý čas naživo.

„Bol to nápad trénera. V posledných zápasoch chodilo na nás množstvo ľudí, preto sme im dianie chceli priblížiť aspoň prostredníctvom kamery. Keďže nemohli prísť na štadión,“ prezradil.

Modra zaujala futbalovú verejnosť aj v tomto ročníku Slovnaft Cupu, keď vyradila treťoligistov z Báhoňa a Mostu pri Bratislave.

„V treťom kole sme vypadli s druholigovým Komárnom, ale aj tak to bol pre nás veľký úspech. V klube zavládla spokojnosť, radi by sme pred plánovanou reorganizáciou skončili do druhého miesta, aby sme si zaistili miestenku v piatej lige,“ uzavrel ambíciami.

Modra je aktuálne na treťom mieste, Viničné je štvrté.

Boli ste svedkami zaujímavého futbalového momentu, videli ste parádny gól, akciu, alebo inú nezvyčajnú situáciu v zápase? Dajte nám o tom vedieť na futbalnet@sportnet.sk

Aj vy tvoríte obsah futbalnetu. Ďakujeme.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»VIDEO: Neverili vlastným očiam. Najbláznivejší záver futbalového zápasu