Regenerovali v potoku. Juraj Kucka si zatrénoval v dedinskom tíme

Ivan Mriška|15. aug 2020 o 10:00

Má veľké srdce, čo opäť potvrdil. Slovenský reprezentant počas prestávky v talianskej Serii A navštívil hráčov siedmoligového MTJ Pravenec.

PRAVENEC. V dedinke neďaleko rodnej Prievidze si aj zatrénoval.

Hráči mali z návštevy veľkú radosť, regenerovali spolu v neďalekom potôčiku.

Chalan s veľkým srdcom

S hviezdou Parmy Calcio sa prišli vyfotiť aj miestni žiaci.

„Super chalan s veľkým srdcom. Kamarát so všetkými. Sme šťastní, že nás poctil svojou návštevou a spravil tak reklamu malému klubu a Pravencu ako takému,“ prezradil futbalista Pravenca Branislav Gandel.

Cez víkend hrali Pravenčania v siedmej lige doma proti Porube a zvíťazili 3:1. Na tribúne bol a Juraj Kucka a miestni sa to preto rozhodli využiť.

„S malou dušičkou sme sa ho spýtali, či by si neprišiel s nami ťuknúť na tréning. Povedal, jasné, že áno. Potešilo nás to, pretože niektorí sa s ním veľmi dobre poznáme. A ostatných spoznal. Je to veľmi dobrý človek a kamarát. Pokorný, úctivý, nerobí zo seba majstra sveta. U nás má vždy dvere otvorené,“ ďalej povedal Gandel.

Kde skončí kariéru?

Juraj Kucka spravil prvé futbalové kroky v Prievidzi, neskôr hrával za Podbrezovú a Ružomberok. Veľký prestup zo Sparty Praha spravil do Janova a neskôr do slávneho AC Milána.

Potom hrával za turecký Trabzonspor, aby sa vrátil späť do Talianska. Momentálne pôsobí v Parme.

„V hlave mám všelijaké myšlienky ako to bude s mojou futbalovou budúcnosťou. Rozmýšľal som aj nad tým, že sa vrátim do Prievidze a ukončím tam kariéru, ale to je ešte v nedohľadne. Stále mám zmluvu v Parme. Uvidím, či ju predĺžim, zostanem v Taliansku alebo pôjdem niekam inam,“ povedal Juraj Kucka pre myhornanitra.sme.sk.



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Regenerovali v potoku. Juraj Kucka si zatrénoval v dedinskom tíme