Pripomenul legendárny zásah Carlosa. V poslednej lige padol nádherný gól

Ivan Mriška|20. okt 2020 o 11:50

BZINY. Futbalista tímu z 8. ligy ObFZ Dolný Kubín zaznamenal nádherný gól. Športový klub Bziny aj vďaka nemu zdolal TJ Družstevník Vasiľov 3:0.

Andrej Puškáš rozvlnil sieť z viac ako 30-tich metrov.

Fanúšikovia svojho rodáka po zápase ospevovali. Vraj sa trafil podobne ako brazílsky obranca Roberto Carlos v prípravnom zápase v roku 1997.

Práve zásah Carlosa proti Francúzsku je označovaný za jeden z najkrajších gólov histórie. Riešili ho aj vedci.

„Sú to roky tréningu, driny a odriekania. Skúsenosti, odkopaných mám cez 30 rokov,“ smial sa autor krásneho gólu Andrej Puškáš.

Hoci momentálne nastupuje v poslednej súťaži, v minulosti hrával tretiu ligu za Dolný Kubín. Ako dorastenec obliekal tiež dres MFK Ružomberok.

„Sľúbil som chlapcom, že na konci kariéry im prídem pomôcť. A tak som tu. Bziny sú moja rodná dedinka. Je tu skvelá partia. Tím chceme ešte doplniť o troch – štyroch hráčov a budúcu sezónu chceme ísť na postup,“ prezradil ambície tímu z oravskej obce.

V Bzinách sa chce v prvom rade baviť futbalom. Pochvaľuje si dobrú partiu, ktorá je podľa neho pri úspechu najdôležitejšia.

„Ak ma budú nohy počúvať, do tej 40-tky to potiahnem. I keď už to nie je ako kedysi. Deň po zápase v robote ledva ťahám nohy za sebou. Ale to patrí k tomu,“ pousmial sa.

V oravskej ôsmej lige je len 10 tímov, preto sa stihli odohrať všetky zápasy jesennej časti. Bziny sú s desiatimi bodmi šieste.

„My sme to akurát stihli. Snáď situácia s koronavírusom bude na jar v poriadku a budeme môcť ďalej pokračovať. Verím, že sa to stabilizuje,“ uzavrel oravský Carlos Andrej Puškáš.

(Autor: Športový klub Bziny)

Boli ste svedkami zaujímavého futbalového momentu, videli ste parádny gól, akciu, alebo inú nezvyčajnú situáciu v zápase? Dajte nám o tom vedieť na futbalnet@sportnet.sk

Aj vy tvoríte obsah futbalnetu. Ďakujeme.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Pripomenul legendárny zásah Carlosa. V poslednej lige padol nádherný gól