Obdivoval delovky Roberta Carlosa, podobné góly dáva v oblastnej súťaži

Titanilla Bőd|10. sep 2020 o 11:30

Dvadsaťšesťročný hráč je expertom na ďalekonosné strely.

Parádne góly padajú aj v najnižšej súťaži. V 3. kole II. triedy ObFZ Levice strelil hráč Vyškoviec nad Ipľom Tihamér Jakus gól do siete Čaty z takmer štyridsiatich metrov.

Jeho tím síce prehral 1:3, ale skvelý zásah zožal úspech na sociálnych sieťach.

„Bol to nacvičený signál, ktorý trénujeme už niekoľko mesiacov. Predtým som zvyčajne strieľal priamo, teraz mi spoluhráč posunul loptu. Aj týmto sme chceli prekvapiť brankára. Neviem presne, z koľkých metrov som to napálil do siete, určite to bolo bližšie k polovici ihriska ako k šestnástke,“ prezradil strelec gólu.

Dvadsaťšesťročný hráč je expertom na ďalekonosné strely, na webe je video aj jeho presného zásahu spred dvoch rokov, vtedy skóroval z priameho kopu.

„Po každom tréningu nacvičujem trestné kopy, niekedy 30 minút, niekedy hodinu,“ vravel Jakus.

Z najlepších exekútorov priamych kopov sa mu páči štýl Ronaldihna a Roberta Carlosa, obdivuje najmä delovky brazílskeho obrancu zo štyridsiatich metrov.

Vyškovce nad Ipľom momentálne figurujú v tabuľke II. triedy oblastnej súťaže na 7. mieste. „Chceme byť v prvej päťke, verím, že sa nám to podarí, hoci máme úzky káder,“ uzavrel Jakus.

Dajte nám tip

Tento článok vznikol vďaka tipu čitateľa Futbalnetu. Ak ste zažili pekné gólové momenty, zaujímavé akcie, či kuriózne situácie na futbalových trávnikoch, dajte nám o nich vedieť na info@sportnet.sk. Ďakujeme!

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Obdivoval delovky Roberta Carlosa, podobné góly dáva v oblastnej súťaži