II. liga – Poprad hlási dve posily z Bosny a Hercegoviny

Branislav Sarňák|22. sep 2020 o 11:00

POPRAD – Druholigista FK Poprad hlási dve posily. Do šatne prichádzajú hráči z Bosny a Hercegoviny Alem Plakalo a Armin Mujkić. Obaja už zasiahli do víkendového zápasu na pôde MFK Skalica (0:3).

Plakalo naposledy pôsobil vo švédskom Atvidabergu a Mujkić v kosovskom KF Drenica. „Som rád, že som v Poprade. Situácia sa vyvinula veľmi rýchlo. Kontaktovali ma ľudia z klubu a ja som sa rozhodol, že pre mňa bude dobré, keď sem prídem. Teším sa na nové dobrodružstvo a verím, že klubu pomôžem čo najviac,“ povedal Alem Plakalo pre fkpoprad.sk. Popradčania sa aktuálne nachádzajú na predposlednej priečke. „Nemám veľa poznatkov o slovenskej druhej lige. Keď som tu prišiel, hneď som zistil, že Poprad je pekné mesto v krásnom prostredí. Klub má výbornú infraštruktúru. Myslím si, že FK Poprad nepatrí na spodné priečky tabuľky. Je pre mňa extra motivácia bojovať, aby sme sa posunuli vyššie. Chcem mu pomôcť dostať sa tam, kam patrí. Na tréningoch musíme ísť na sto percent, aby sme sa stále zlepšovali. Verím, že rýchlo zapadneme do nového mužstva a budeme sa vzájomne posúvať dopredu,“ zaželal si.

(Autor: SFZ)

Mujkič prichádza pod Tatry ako voľný hráč. „Môj priateľ Alem Plakalo mi povedal, že ide do klubu v druhej slovenskej lige a opýtal sa ma, či by som nechcel aj ja. Keďže hľadali aj obrancu, rozhodol som sa ich ponuku akceptovať,“ priblížil svoj príchod do Popradu Armin Mujkić, ktorý tiež nemá veľa informácii o II. lige. „Počul som iba o Slovane Bratislava v najvyššej súťaži. Teraz vidím, že je tu dobrá infraštruktúra a hrá sa tu kvalitný futbal. Klubu chcem odovzdať sto percent a naším cieľom musí byť záchrana v súťaži. S Alemom máme za sebou dva tréningy a jeden zápas v Skalici. Musíme sa adaptovať v tíme a uvidíme ako nám to pôjde,“ konštatoval Mujkić pre klubový web.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Poprad hlási dve posily z Bosny a Hercegoviny