II. liga – Liptáci už šesť zápasov neprehrali, Papaj: V 3. kole to začalo padať

(Zdroj: Facebook KFC Komárno, Autor: Lóránt Komjáthy)
Branislav Sarňák|23. sep 2020 o 07:00

BRATISLAVA (SFZ) – S Banskou Bystricou 4:4, s Dubnicou 3:0, so Slovanom B 5:1, s Petržalkou 1:0, s Komárnom 2:1 a so Šamorínom 3:0. To je šnúra bez prehry hráčov Liptovského Mikuláša, ktorá mužstvo z Liptova vyniesla na aktuálne 5. miesto.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš pri tom vstúpil do sezóny 2020/21 z výsledkového hľadiska ľavou nohou, keď v prvé dva zápasy prehral s FC Košice a Bardejovom zhodne 0:1. „Aj tieto dva zápasy sme po hernej stránke zvládli vcelku dobre, ale nevedeli sme sa presadiť strelecky. Od zápasu so Šamorínom v 3. kole to začalo padať aj do súperovej bránky a držíme sériu šiestich zápasov bez prehry,“ ozrejmil pre futbalnet.sk športový riaditeľ Tatrana Ján Papaj. Ten bol súčasťou hráčskeho kádra Liptákov, keď naposledy ťahali sériu šiestich ligových zápasov bez prehry. Bolo to v sezóne 2018/19 a vtedy zdolali Bardejov 3:2, Lipany 2:0, Trebišov 3:0, Inter Bratislava 3:1, Šamorín 3:0 a remizovali s Pohroním 1:1.

(Autor: SFZ)

Teraz Liptáci vyrovnali túto sériu. V sobotu proti Banskej Bystrici však mali najskôr na mále, keď s Duklou už prehrávali 1:4. Napokon dokázali vyrovnať na 4:4. Zápas, v ktorom padlo osem gólov, sa divákom musel páčiť. „Bolo to hore – dole, hlavne v prvom polčase padlo veľa gólov. Myslím si, že remíza zápasu sedela. Obe mužstvá hrali kvalitne ofenzívne a ani jedno mužstvo si nezaslúžilo prehrať,“ uviedol tréner Štefan Zaťko pre mfkdukla.sk.

Hráči Tatrana sa môžu o natiahnutie pozitívnej série pokúsiť už v dnes, keď ich v rámci 9. kola čaká domáci súboj proti MFK Skalica. „Bude to náročný zápas s prvým mužstvom súťaže. Chceme potvrdiť našu dobrú hernú i výsledkovú formu. Chceme zvíťaziť,“ vyhlásil hráč MFK Richard Bartoš.

MFK Dukla Banská Bystrica - MFK Tatran Liptovský Mikuláš 4:4

Program 9. kola II. ligy

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Liptáci už šesť zápasov neprehrali, Papaj: V 3. kole to začalo padať