VIDEO: Brazílčan dal exportný gól, fanúšik oslavoval juhoamerickým štýlom

Titanilla Bőd|5. sep 2020 o 15:30

Ak bude mať legionár takúto formu, v Tomášove si ho zrejme dlho neudržia.

V poslednej minúte stretnutia Tomášov – Rusovce v III. lige vystrelil 22-ročný domáci stredopoliar Rogério Amaro Batista Da Luz spoza šestnástky a lopta letela nechytateľne pod brvno.

Nádherný gól juhoamerického futbalistu vyvolal eufóriu na tribúne, jeden fanúšik ho oslavoval juhoamerickým štýlom, čo zachytilo aj video.

„Naživo bol ten gól ešte krajší. Mohol by kandidovať na gól mesiaca,“ tvrdí Július Kozics, prezident klubu ŠK Tomášov.

Brazílčan, ktorého všetci volajú familiárne Roger, prišiel do Tomášova z Devínskej Novej Vsi. Nie je jediným zahraničným hráčom mužstva, v klube pôsobí aj ďalší jeho krajan.

„Dlhšie sme Rogera sledovali. Hrá v strede poľa, pohybuje sa medzi dvoma šestnástkami, chodí si po lopty. Je to skvelý futbalista. Navyše má veľmi priateľskú, dobrácku povahu, dobre zapadol do mužstva,“ charakterizoval juhoamerického hráča Kozics.

Funkcionár Tomášova si uvedomuje, že ak Roger bude mať takúto formu, dlho si ho neudržia. „Vieme, že ho sledujú tímy z druhej i z prvej ligy. Aj on má ambíciu hrať vo vyššej súťaži. Neustále na sebe pracuje, pôjde si zatrénovať aj sám. Myslím si, že môže veľa dosiahnuť,“ uzavrel Kozics.




Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»VIDEO: Brazílčan dal exportný gól, fanúšik oslavoval juhoamerickým štýlom